Human Resources Management (Geel)

Welkom op de informatiepagina over de stages binnen de nieuwe opleiding bachelor Human Resources Management op de campus in Geel.
We vinden het heel fijn dat u interesse toont in onze studenten om vanuit uw expertise en gedrevenheid de studenten een leerrijke praktijkervaring aan te bieden. Het is dankzij uw kansen dat zij kunnen uitgroeien tot een volwaardige professional. Hiervoor onze oprechte dank!
Op deze pagina vindt u alle informatie over de stages in de tweede fase van de opleiding bachelor Human Resources Management in academiejaar '23-24'. Vanaf academiejaar '24-25' zal hier ook de informatie over de derde fase stages bijkomen.
Dit betekent dat de opleiding bachelor Sociaal Werk optie Personeelswerk verder uitdooft. In academiejaar '23-24' wordt daar voor de laatste keer de optie Personeelswerk in de derde fase aangeboden.
We willen u vragen om uw gegevens die in dit stageportaal staan goed na te kijken en, indien nodig, aan te passen. Deze worden immers gebruikt voor stagecontracten, uitnodigingen voor events die de opleiding organiseert en andere communicatie. U kan uw gegevens het hele jaar door wijzigen.